In februari sluiting

Helaas krijgen we in februari te maken met een tijdelijke sluiting van het laboratorium i.v.m. bouwwerkzaamheden. Daar we de kwaliteit van de processen in het laboratorium op dat moment niet kunnen waarborgen, is besloten tijdelijk bepaalde behandelingen stil te leggen. Daarvoor gelden de volgende sluitingstermijnen

o   Laatste punctiedag: 10 februari

o   Laatste cryo-terugplaatsing (ET): 14 februari

o   Laatste inseminatie (IUI): 15 februari

o   Eerste punctiedag: 25 februari

o   Eerste cryo-terugplaatsing (ET): 26 februari

o   Eerste inseminatie (IUI): 25 februari

Tijdens deze periode mogen semenanalyses en SOT’s (semenoverlevingtests) gewoon ingeleverd worden.

21 dec
28 sep

24 januari 2019: Vruchtbaarheidscafé voor iedereen met een onvervulde kinderwens

24 januari 2019 Vruchtbaarheidscafé voor iedereen met een onvervulde kinderwens Het Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant (ETZ) in Tilburg is trots te kunnen melden dat zij een Vruchtbaarheidscafé gaat organiseren. Waar moet […]

18 mei

Patiëntenvereniging Freya heeft ook dit jaar een Pluim toegekend aan het Centrum Voortplantingsgeneeskunde van het ETZ.

Met dit kwaliteitskeurmerk wordt benadrukt dat de fertiliteitszorg in het ETZ ook dit jaar voldoet aan de kwaliteitscriteria van Freya, de vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen. De Monitor Fertiliteitszorg van […]

10 jan

Nieuw elektronisch patiëntendossier

Op 24 maart as gaat het CVB over op een nieuw elektronisch patiëntendossier als een van de eerste afdelingen van het gehele ziekenhuis. Omdat dit een grote impact zal hebben […]

Deze website gebruikt alleen functionele cookies om goede werking van de website te garanderen. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten