Laat jouw mening horen voor de Freya Award 2015-2016

Elke twee jaar reikt Freya de Freya Award uit aan de klinieken die het meest patiëntgericht werken. Er zijn twee categorieën: de meest patiëntgerichte fertiliteitskliniek en de meest patiëntgerichte IVF-kliniek. Deze tweejaarlijke award wonnen wij al in 2011 en 2013! Gaat het ons nog een keer lukken? Ook als wij op een bepaald onderdeel uitblinken, komen we in aanmerking voor een oorkonde, dus stem!

De uitverkiezing van de klinieken doet Freya namelijk niet zelf, dat doen jullie! Want alleen jullie kunnen beoordelen hoe jullie zijn ontvangen, voorgelicht en behandeld door – het personeel van – een bepaalde kliniek.

Heb jij het afgelopen jaar een vruchtbaarheidsbehandeling ondergaan?

Wil jij dat wij in aanmerking komt voor de Freya Award, of juist niet? Door de vragenlijst op www.freya.nl in te vullen, geef jij jouw mening over de kliniek(en) waar jij onder behandeling bent (geweest). Vul per bezochte kliniek één enquête in en druk onder aan de vragenlijst op ‘verzenden’. De door jou ingevulde resultaten worden ook gebruikt voor de Monitor Fertiliteitszorg. Heb je vragen? Aarzel niet en stuur een mail naar Freya.

Laat jouw persoonlijke ervaringen spreken en help lotgenoten bij de keuze voor hun kliniek.

19 okt
28 sep

24 januari 2019: Vruchtbaarheidscafé voor iedereen met een onvervulde kinderwens

24 januari 2019 Vruchtbaarheidscafé voor iedereen met een onvervulde kinderwens Het Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant (ETZ) in Tilburg is trots te kunnen melden dat zij een Vruchtbaarheidscafé gaat organiseren. Waar moet […]

18 mei

Patiëntenvereniging Freya heeft ook dit jaar een Pluim toegekend aan het Centrum Voortplantingsgeneeskunde van het ETZ.

Met dit kwaliteitskeurmerk wordt benadrukt dat de fertiliteitszorg in het ETZ ook dit jaar voldoet aan de kwaliteitscriteria van Freya, de vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen. De Monitor Fertiliteitszorg van […]

10 jan

Nieuw elektronisch patiëntendossier

Op 24 maart as gaat het CVB over op een nieuw elektronisch patiëntendossier als een van de eerste afdelingen van het gehele ziekenhuis. Omdat dit een grote impact zal hebben […]

Deze website gebruikt alleen functionele cookies om goede werking van de website te garanderen. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten