Wij planten onze zorg voort en gaan voor ‘n beter CAO-akkoord

Alhoewel wij als medewerkers van het CVB besloten hebben geen zondagsdienst te draaien op 20 november en dus gewoon weer klaar te staan voor patiënten, zijn wij zeker wel solidair met andere stakende collega’s. Hopelijk jij ook!

Overigens kunnen wij niet uitsluiten dat u last krijgt van andere stakende afdelingen in het ETZ.

#goedecaoisgoedezorg

15 nov
01 mei

Bereikbaarheid CVB

Per 1 mei zijn wij weer bereikbaar zoals u van ons gewend bent! Ons secretariaat is weer dagelijks bereikbaar van 08.30u-17.00u op 013-2210060 Onze verpleegkundigen zijn dagelijks weer bereikbaar van […]

30 apr

Update voorzichtige start activiteiten CVB

Tilburg, 1 mei 2020 Geachte heer, mevrouw, Ten aanzien van het Coronavirus (COVID-19) en fertiliteit informeren wij u over ons vervolgbeleid Het Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant zal vanaf 1 mei 2020 […]

21 apr

Belangrijke consequenties coronapandemie voor onze patiënten

Klik hier voor een belangrijke brief aan al onze patienten, 2-4-2020 Update 22-4-2020 Omdat de reguliere gezondheidszorg langzaam wordt opgestart, beginnen we weer met het maken van echo’s in het […]