Het Kinderwenscafé

15 oktober 2020, 21 januari, 8 april en 15 juli 2021

Kinderwenscafe, voorheen Vruchtbaarheidscafé, voor iedereen met een onvervulde kinderwens

Het Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant (ETZ) in Tilburg is trots te kunnen melden dat zij weer een viertal Kinderwenscafés gaat organiseren.

Waar moet u aan denken?

Tijdens deze avond  kunt u, in een informele sfeer, aan de hand van een aantal stellingen in gesprek gaan met lotgenoten. Deze gesprekken worden begeleid door Esther Geenen (arts voortplantingsgeneeskunde) en Corina van Houtum (fertiliteitsverpleegkundige).

Wie wordt er uitgenodigd?

Iedereen die te maken heeft met een onvervulde kinderwens. U weet als geen ander dat dit zowel lichamelijk als mentaal een grote impact heeft op uw leven. Vindt u het fijn om met anderen hierover van gedachten te wisselen dan is dit een uitgelezen kans voor u. Zoals u weet kunt u uw vragen, ervaringen en onzekerheden wellicht met niemand anders makkelijker bespreken dan met lotgenoten.

Professionals

U wordt in de gelegenheid gesteld algemene vragen te stellen aan professionals over bijvoorbeeld behandelmogelijkheden, het vergroten van zwangerschapskansen en welk effect een vruchtbaarheidstraject kan hebben op lijf en geest. Daarnaast krijgt u handvatten hoe u het beste om kunt gaan met vragen en goedbedoelde opmerkingen en hoe u ervoor kunt zorgen dat uw omgeving u begrijpt.

Locatie

‘Gouden Carolus’, Gelderstraat 20, 5081 AC te Hilvarenbeek

Tijd                                                                            

20.00 tot 22.00 uur

Entree    

Gratis

Aanmelden

ivfverpl@etz.nl

Organisatie: Het Kinderwenscafé wordt georganiseerd door Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant en wordt mogelijk gemaakt door Moeders voor Moeders.

17 sep
01 dec

Openingstijden tijdens kerstperiode

IUI’s aanmelden tijdens de feestdagen Heeft u op 1e kerstdag (25-12) of nieuwjaarsdag (1-1) een positieve LH test (ovulatietest) dan kunt u op die dagen bellen tussen 11.30-12.45u naar de […]

23 okt

Handleiding Video Visit Patiënt

Middels deze handleiding kunt u deelnemen aan een videobezoek met een arts. Een videobezoek zal altijd plaatsvin- den via MijnETZ. Een volledig geactiveerd MijnETZ-account is een vereiste voor het deelnemen […]

15 jul

Bemanning in zomerperiode

In de zomerperiode is het secretariaat van het CVB 4 weekenden niet bemand.   Dit betreft de weekenden van 18-07-2020, 25-07-2020, 01-08-2020 en 09-08-2020. Voor het aanmelden van een IUI […]