Het Kinderwenscafé

Update: Helaas wordt het Kinderwenscafe op 24 oktober gecanceld ivm onvoldoende aanmeldingen.

23 januari 2020

Kinderwenscafe, voorheen Vruchtbaarheidscafé, voor iedereen met een onvervulde kinderwens

Het Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant (ETZ) in Tilburg is trots te kunnen melden dat zij weer een viertal Kinderwenscafés gaat organiseren.

Waar moet u aan denken?

Tijdens een viertal avonden op 24 oktober 2019, 23 januari 2020, 2 april en 2 juli,  kunt u, in een informele sfeer, aan de hand van een aantal stellingen in gesprek gaan met lotgenoten. Deze gesprekken worden begeleid door Esther Geenen (arts voortplantingsgeneeskunde) en Corina van Houtum (fertiliteitsverpleegkundige).

Wie wordt er uitgenodigd?

Iedereen die te maken heeft met een onvervulde kinderwens. U weet als geen ander dat dit zowel lichamelijk als mentaal een grote impact heeft op uw leven. Vindt u het fijn om met anderen hierover van gedachten te wisselen dan is dit een uitgelezen kans voor u. Zoals u weet kunt u uw vragen, ervaringen en onzekerheden wellicht met niemand anders makkelijker bespreken dan met lotgenoten.

Professionals

U wordt in de gelegenheid gesteld algemene vragen te stellen aan professionals over bijvoorbeeld behandelmogelijkheden, het vergroten van zwangerschapskansen en welk effect een vruchtbaarheidstraject kan hebben op lijf en geest. Daarnaast krijgt u handvatten hoe u het beste om kunt gaan met vragen en goedbedoelde opmerkingen en hoe u ervoor kunt zorgen dat uw omgeving u begrijpt.

Wanneer?

24 oktober 2019

23 januari 2020

2 april 2020

2 juli 2020

Locatie

‘Gouden Carolus’, Gelderstraat 20, 5081 AC te Hilvarenbeek

Tijd                                                                            

20.00 tot 22.00 uur

Entree    

Gratis

Aanmelden

ivfverpl@etz.nl

Organisatie: Het Kinderwenscafé wordt georganiseerd door Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant en wordt mogelijk gemaakt door Moeders voor Moeders.

02 feb
25 mrt

Belangrijke consequenties coronapandemie voor onze patiënten

Klik hier voor een belangrijke brief aan al onze patienten Update: ivm de afschaling van onze afdeling komen de telefonische spreekuren van de verpleegkundigen in de ochtend te vervallen. Zij […]

03 dec

Openingstijden tijdens kerstperiode

Op 1e kerstdag en nieuwjaarsdag werken wij slechts met een aangepast programma. IUI’s: Omdat er op 1e kerstdag en nieuwjaarsdag geen IUI’s worden uitgevoerd geldt het volgende: Heeft u op […]

15 nov

Wij planten onze zorg voort en gaan voor ‘n beter CAO-akkoord

Alhoewel wij als medewerkers van het CVB besloten hebben geen zondagsdienst te draaien op 20 november en dus gewoon weer klaar te staan voor patiënten, zijn wij zeker wel solidair […]