ART-kinderkanker studie

 

Het Centrum Voortplantingsgeneeskunde van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis doet mee aan een landelijke studie naar het risico op kanker bij kinderen geboren na vruchtbaarheidsbehandelingen (in vitro fertilisatie (IVF) en intracytoplasmatische sperma injectie (ICSI)) van moeders die zijn behandeld in de periode 2001-2012. Om dit te kunnen onderzoeken zul…len gegevens van IVF- en ICSI-kinderen samengevoegd worden met gegevens over kanker, welke verzameld worden door koppeling met de Nederlandse Kankerregistratie. De resultaten van deze studie zullen een belangrijke bijdrage leveren aan de kennis over de mogelijke langtermijn gevolgen op de gezondheid van kinderen verwekt met vruchtbaarheidsbehandelingen.
De studie voldoet aan de huidige privacywet (Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)).
Indien u niet wenst dat uw gegevens en/of die van uw kind(eren) worden meegenomen in dit onderzoek dan kunt u zich afmelden bij dr. D. Consten, klinisch embryoloog of dr. J. Smeenk, gynaecoloog via ivfsecretariaat@etz.nl

18 apr
03 dec

Openingstijden tijdens kerstperiode

Op 1e kerstdag en nieuwjaarsdag werken wij slechts met een aangepast programma. IUI’s: Omdat er op 1e kerstdag en nieuwjaarsdag geen IUI’s worden uitgevoerd geldt het volgende: Heeft u op […]

02 dec

Het Kinderwenscafé

Update: Helaas wordt het Kinderwenscafe op 24 oktober gecanceld ivm onvoldoende aanmeldingen. 23 januari 2020 Kinderwenscafe, voorheen Vruchtbaarheidscafé, voor iedereen met een onvervulde kinderwens Het Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant (ETZ) in […]

15 nov

Wij planten onze zorg voort en gaan voor ‘n beter CAO-akkoord

Alhoewel wij als medewerkers van het CVB besloten hebben geen zondagsdienst te draaien op 20 november en dus gewoon weer klaar te staan voor patiënten, zijn wij zeker wel solidair […]