4 juli 2019: Het Vruchtbaarheidscafe

 

4 juli 2019

Vruchtbaarheidscafé voor iedereen met een onvervulde kinderwens

Het Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant (ETZ) in Tilburg is trots te kunnen melden dat zij een Vruchtbaarheidscafé gaat organiseren.

Waar moet u aan denken?

Tijdens een viertal avonden in oktober 2018, januari, april en juli 2019 kunt u, in een informele sfeer, aan de hand van een aantal stellingen in gesprek gaan met lotgenoten. Deze gesprekken worden begeleid door Esther Geenen (arts voortplantingsgeneeskunde) en Corina van Houtum (fertiliteitsverpleegkundige).

Wie wordt er uitgenodigd?

Iedereen die te maken heeft met een onvervulde kinderwens. U weet als geen ander dat dit zowel lichamelijk als mentaal een grote impact heeft op uw leven. Vindt u het fijn om met anderen hierover van gedachten te wisselen dan is dit een uitgelezen kans voor u. Zoals u weet kunt u uw vragen, ervaringen en onzekerheden wellicht met niemand anders makkelijker bespreken dan met lotgenoten.

Professionals

U wordt in de gelegenheid gesteld vragen te stellen aan professionals over bijvoorbeeld behandelmogelijkheden, het vergroten van zwangerschapskansen en welk effect een vruchtbaarheidstraject kan hebben op lijf en geest. Daarnaast krijgt u handvaten hoe u het beste om kunt gaan met vragen en goedbedoelde opmerkingen en hoe u ervoor kunt zorgen dat uw omgeving u begrijpt.

Wanneer?

25 oktober 2018

24 januari 2019

18 april 2019

04 juli 2019

Locatie

‘Gouden Carolus’, Gelderstraat 20, 5081 AC te Hilvarenbeek

Tijd                                                                            

20.00 tot 22.00 uur

Entree    

Gratis

Aanmelden

ivfverpl@etz.nl

Organisatie: Het Vruchtbaarheidscafé wordt georganiseerd door Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant en wordt mogelijk gemaakt door Moeders voor Moeders.

16 mei
01 mei

Bereikbaarheid CVB

Per 1 mei zijn wij weer bereikbaar zoals u van ons gewend bent! Ons secretariaat is weer dagelijks bereikbaar van 08.30u-17.00u op 013-2210060 Onze verpleegkundigen zijn dagelijks weer bereikbaar van […]

30 apr

Update voorzichtige start activiteiten CVB

Tilburg, 1 mei 2020 Geachte heer, mevrouw, Ten aanzien van het Coronavirus (COVID-19) en fertiliteit informeren wij u over ons vervolgbeleid Het Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant zal vanaf 1 mei 2020 […]

21 apr

Belangrijke consequenties coronapandemie voor onze patiënten

Klik hier voor een belangrijke brief aan al onze patienten, 2-4-2020 Update 22-4-2020 Omdat de reguliere gezondheidszorg langzaam wordt opgestart, beginnen we weer met het maken van echo’s in het […]