24 januari 2019: Vruchtbaarheidscafé voor iedereen met een onvervulde kinderwens

24 januari 2019

Vruchtbaarheidscafé voor iedereen met een onvervulde kinderwens

Het Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant (ETZ) in Tilburg is trots te kunnen melden dat zij een Vruchtbaarheidscafé gaat organiseren.

Waar moet u aan denken?

Tijdens een viertal avonden in oktober 2018, januari, april en juli 2019 kunt u, in een informele sfeer, aan de hand van een aantal stellingen in gesprek gaan met lotgenoten. Deze gesprekken worden begeleid door Hanneke van Krevel (arts voortplantingsgeneeskunde) en Corina van Houtum (fertiliteitsverpleegkundige).

Wie wordt er uitgenodigd?

Iedereen die te maken heeft met een onvervulde kinderwens. U weet als geen ander dat dit zowel lichamelijk als mentaal een grote impact heeft op uw leven. Vindt u het fijn om met anderen hierover van gedachten te wisselen dan is dit een uitgelezen kans voor u. Zoals u weet kunt u uw vragen, ervaringen en onzekerheden wellicht met niemand anders makkelijker bespreken dan met lotgenoten.

Professionals

U wordt in de gelegenheid gesteld vragen te stellen aan professionals over bijvoorbeeld behandelmogelijkheden, het vergroten van zwangerschapskansen en welk effect een vruchtbaarheidstraject kan hebben op lijf en geest. Daarnaast krijgt u handvaten hoe u het beste om kunt gaan met vragen en goedbedoelde opmerkingen en hoe u ervoor kunt zorgen dat uw omgeving u begrijpt.

Wanneer?

25 oktober 2018

24 januari 2019

18 april 2019

04 juli 2019

Locatie

‘Gouden Carolus’, Gelderstraat 20, 5081 AC te Hilvarenbeek

Tijd                                                                            

20.00 tot 22.00 uur

Entree    

Gratis

Aanmelden

ivfverpl@etz.nl

Organisatie: Het Vruchtbaarheidscafé wordt georganiseerd door Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant en wordt mogelijk gemaakt door Moeders voor Moeders.

28 sep
18 mei

Patiëntenvereniging Freya heeft ook dit jaar een Pluim toegekend aan het Centrum Voortplantingsgeneeskunde van het ETZ.

Met dit kwaliteitskeurmerk wordt benadrukt dat de fertiliteitszorg in het ETZ ook dit jaar voldoet aan de kwaliteitscriteria van Freya, de vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen. De Monitor Fertiliteitszorg van […]

10 jan

Nieuw elektronisch patiëntendossier

Op 24 maart as gaat het CVB over op een nieuw elektronisch patiëntendossier als een van de eerste afdelingen van het gehele ziekenhuis. Omdat dit een grote impact zal hebben […]

19 okt

Opgelet: beperkte openingstijden en bereikbaarheid tijdens kerstperiode

In de kerstperiode 2017-2018  hanteren wij beperkte openingstijden en bereikbaarheid. Op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten voor alle onderzoeken en behandelingen en ook niet telefonisch bereikbaar Op 24 […]

Deze website gebruikt alleen functionele cookies om goede werking van de website te garanderen. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten