Nieuw elektronisch patiëntendossier

Op 24 maart as gaat het CVB over op een nieuw elektronisch patiëntendossier als een van de eerste afdelingen van het gehele ziekenhuis.

Omdat dit een grote impact zal hebben op onze patiëntenzorg, heeft de Raad van Bestuur geadviseerd om tijdelijk de patiëntenzorg op slechts halve kracht door te draaien zodat het personeel tijd krijgt om aan het systeem te wennen.

Dit betekent helaas dat wij minder behandelingen kunnen aanbieden vanaf 24 maart t/m 8 april 2018.

IVF-/ICSI patiënten krijgen daarom vanaf nu 2 pilstrips mee en dienen in de eerste week van het pilgebruik te bellen met de verpleegkundige op het telefonisch spreekuur om af te spreken hoe lang zij precies de pil moeten doorgebruiken. Zo proberen wij de behandelingen wat te spreiden.

10 jan
28 sep

24 januari 2019: Vruchtbaarheidscafé voor iedereen met een onvervulde kinderwens

24 januari 2019 Vruchtbaarheidscafé voor iedereen met een onvervulde kinderwens Het Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant (ETZ) in Tilburg is trots te kunnen melden dat zij een Vruchtbaarheidscafé gaat organiseren. Waar moet […]

18 mei

Patiëntenvereniging Freya heeft ook dit jaar een Pluim toegekend aan het Centrum Voortplantingsgeneeskunde van het ETZ.

Met dit kwaliteitskeurmerk wordt benadrukt dat de fertiliteitszorg in het ETZ ook dit jaar voldoet aan de kwaliteitscriteria van Freya, de vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen. De Monitor Fertiliteitszorg van […]

19 okt

Opgelet: beperkte openingstijden en bereikbaarheid tijdens kerstperiode

In de kerstperiode 2017-2018  hanteren wij beperkte openingstijden en bereikbaarheid. Op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten voor alle onderzoeken en behandelingen en ook niet telefonisch bereikbaar Op 24 […]

Deze website gebruikt alleen functionele cookies om goede werking van de website te garanderen. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten