Volledige zorg voor voortplantingsgeneeskunde op locatie ETZ Elisabeth

ZORG VOOR MENSEN MET VRUCHTBAARHEIDSPROBLEMEN GECONCENTREERD OP ÉÉN LOCATIE

Het Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant (CVB) biedt als expertise- en kenniscentrum volledige zorg aan vrouwen en mannen die kampen met vruchtbaarheidsproblemen. En met dit doel voor ogen concentreert de vakgroep vanaf 24 april alle voortplantingsgeneeskundige zorg op één locatie: het ETZ Elisabeth. Daarmee heeft het ETZ geen polikliniek Fertiliteit meer op locatie ETZ TweeSteden. 

BEWUSTE KEUZE

Zowel de concentratie van zorg als de locatie zijn bewust gekozen. Met de aanwezigheid van alle faciliteiten ‘onder één dak’ kan de vakgroep haar patiënten beter helpen. En met de concentratie van zorg concentreert het CVB ook de deskundigheid van artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners, en biedt daarmee blijvend het gehele zorgpakket van voortplantingsgeneeskundige zorg aan in de regio Midden-Brabant.

20 apr
16 mei

4 juli 2019: Het Vruchtbaarheidscafe

  4 juli 2019 Vruchtbaarheidscafé voor iedereen met een onvervulde kinderwens Het Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant (ETZ) in Tilburg is trots te kunnen melden dat zij een Vruchtbaarheidscafé gaat organiseren. Waar […]

02 mei

Wijziging IUI-behandeling

Naar aanleiding van nieuwe inzichten voeren we een wijziging door bij onze intra-uteriene inseminaties. Vanaf 6 mei 2019 zal de tijd tussen de toediening van de Ovitrelle en de IUI-behandeling […]

18 apr

ART-kinderkanker studie

  Het Centrum Voortplantingsgeneeskunde van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis doet mee aan een landelijke studie naar het risico op kanker bij kinderen geboren na vruchtbaarheidsbehandelingen (in vitro fertilisatie (IVF) en intracytoplasmatische […]

Deze website gebruikt alleen functionele cookies om goede werking van de website te garanderen. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten